Lappeenrannan Moottoriveneseura on perustettu vuonna 1965. Seuran tarkoituksena on kehittää, edistää ja tukea veneilyharrastusta muun muassa lisäämällä vesillä liikkumisen taitoja, sekä veneiden ja varusteiden tuntemusta.

Nimestään huolimatta seura on tarkoitettu kaikille vesillä kulkijoille liikkumistavasta riippumatta. Seuran kotipaikka on Lappeenranta, mutta jäsenistöä on monista Etelä-Karjalan lähikunnista, sekä kauempaakin aina Helsinkiä ja Rovaniemeä myöten.

Toiminta seurassa on painottunut vuosien saatossa perhe- ja matkaveneilyn suuntaan. Tästä osoituksena on seuran neljän saaritukikohdan verkosto eteläisen Saimaan alueella. Saimaa kuuluu Vuoksen vesistöön, joka on vertaansa vailla oleva laaja sisävesistö ulottuen Lappeenrannasta pohjoiseen aina Vieremän kirkonkylälle saakka. Itäinen reitti kulkee Lappeenrannasta Joensuun kautta Nurmekseen. Etelään pyrkivällekin löytyy reittejä Saimaan kanavan kautta Suomenlahdelle, jonka jälkeen voi seurailla vaikka Pertti Dunckerin vanavesiä, jos kantti kestää.

Lappeenrannan Moottoriveneseura ry
PL 50, 53101 Lappeenranta
lms@lmssaimaa.fi
y-tunnus: 0162201-2

Jäsenyys

Jäsenedut

Tukikohdat

Katsastus

Tietosuojaseloste

Kuva-arkisto

Yhdistyksen säännöt

Linkit

 

Hallitus 2023

Puheenjohtaja
Kommodori
Virve Juntunenm/s Airistokommodori@lmssaimaa.fi
Varapuheenjohtaja
Varakommodori
Kari Holmm/y La Vidavarakommodori@lmssaimaa.fi
SihteeriKirsi Aaprom/s Sparklingsihteeri@lmssaimaa.fi
TaloudenhoitajaMika Savolainenm/s Juliatalous@lmssaimaa.fi
Hallituksen jäsenKatariina Pesonenm/s Arador
Hallituksen jäsenJarkko Lampinenm/s One Piece at Time
Hallituksen jäsenIlkka Oksmanm/y Sofie

 

 
Muu materiaali