Kanavan rakentamista Kutilaan on ehdotettu jo 1860-luvulla. Sen jälkeen kanavaa on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin tasaisin väliajoin. Nyt hanke on vihdoin toteutumassa ja Kutilan kanavan on suunniteltu avautuvan liikenteelle 2026.

Taipalsaaren kunta kerää eri tahojen näkemyksiä kanavan kehittämisestä linkissä olevan kyselyn avulla: https://forms.office.com/e/bHq0vFbWFG

Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään kanavan toimintojen ja maankäytön kehittämisessä. Kysely on osa Kutilan kanava-alueen kehittämissuunnitelmaa, jossa Taipalsaaren kunnan konsulttina toimii Alusta Consulting Oy.
Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajan nimi tai muu henkilöitävissä oleva tieto ei tule tuloksia raportoitaessa esille. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min.

Lisätietoja hankkeesta Taipalsaaren kunnan tekninen johtaja Samuli Kakko, samuli.kakko@taipalsaari.fi puh. 040 774 9252 ja Kutilan kanavan projektiluotsi Jukka Hasu, puh.040 357 8502 jukka.hasu@taipalsaari.fi

Toivomme, että vastaatte kyselyyn 30.1. mennessä!

TAIPALSAAREN KUNTA

Kellomäentie 1
54920 TAIPALSAARI

Kunnanvirasto avoinna:
ma-pe 9.00 – 15.00

kirjaamo@taipalsaari.fi
Y-tunnus: 0163320-5

OLE YHTEYDESSÄ